Kostplan med fisk og frugt

Udarbejdet af Tine Simonsen Hald

 

Morgenmad
250 g kvark 1 % eller græsk yoghurt 0,5 eller 2 % med tre svesker, evt klippet i små stykker til drys
2 æg, spejlet, scrambled, kogt
1 stk rugbrød
4 agurkestave af 100 gram agurk
1 pære

Formiddag
250 gram Arla cheasy hytteost (1,5 % fedt) (1 lille bøtte)

Frokost
1 portion kikærter med tomat og auberginer, se opskrift
1 stykke grovbrød/grovbolle

Eftermiddag
1 nektarin, æble eller pære
4 ostestænger (20+) af 50 gram i alt

Aftensmad
1 laksefilet 200 gram med hvid bønnepure  med rucola/tomatsalat eller anden grøn salat. Til salaten 50 gram salattern light (Arla)
Se opskrift

Aften mellemmåltid
2 frugtkugler se opskrift

Ekstra mad til valgfrit tidspunkt i løbet af dagen (Spises helst i forbindelse med et af de øvrige måltider):
1 blomme, æble, nektarin, fersken
1 banan

Ekstra mad ad libitum– kan indtages efter behov på selvvalgt tidspunkt:
Salat ad libitum
Tomat ad libitum
Agurk ad libitum
Grøn peberfrugt ad libitum
Rå champignon ad libitum

Drikke: Vand, Te, Kaffe

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>